Перший весільний танець

В житті кожної людини весілля грає велику роль. Звичайно, що жодне свято не може обійтись без грандіозного дійства, гучної і гарної музики, яскравих костюмів і, звичайно, граціозного танцю.

Перший весільний танець молодят, як правило, є кульмінацією весільного вечора, тому дуже важливо врахувати всі найменші деталі при його підготовці. Це є вибір відповідної музики, гармонійність композиції, які повинні відповідати не тільки характеру заходу, але й темпераменту і образу молодіжної пари в цілому.

Важливо є також продумати вихід пари на паркет і геометрію виконання танцю. Рекомендується також останнє тренування провести в костюмах і відповідному взутті, щоби на урочистій події почувати себе впевнено і комфортно. Школа танців «Едельвейс» пропонує послуги професійних хореографів-танцюристів, які мають великий досвід підготовки весільного танцю і спеціалізуються в цьому напрямку. Вони поможуть Вам реалізувати Ваші найбільш яскраві ідеї і зроблять процес навчання легким і приємним.

Постановка першого весільного танцю

Кількість часу, необхідного для постановки весільного танцю, залежить від підготовки пари, складності композиції і музикального супроводу. В середньому це від 5 до 12 уроків.

Ми рекомендуємо звертатися за постановкою весільного танцю заздалегідь і не відкладу вати репетиції на останній момент, коли клопоти по підготовці весільної церемонії захлеснуть Вас з головою. Тільки тоді Ви зможете отримати від занять не тільки користь, але й велике задоволення. І Ваш перший весільний танець стане достойною прикрасою весільної церемонії, стане яскравим відображенням Ваших почуттів і емоцій і залишить романтичні згадки на все сумісне життя.